24.5.2012

SUMMER, I'M COMING FOR YOU!

Kesä on jo ihan nurkan takana. How do I know it? Mulla ei oo enää kokeita. XD Olo on huomatavasti helpottuneenpi nyt ku ei oo enää pakko lukea raivostuttavia kappaleita ja asioista tylsistä asioista jotka ei kiinnosta. Ainoa varsinainen kouluhomma mikä mun pitää tehä on piirtää ne lopputyöt sitä RK-kurssia varten, mutta onneksi sei varsinaisesti oo suuri homma.

Noh kesätyöt on vielä vähän auki, mutta 2 viikkoa ois vissiin tiedossa. Elikäs suurin osa kesä menee lusmuillessa ja kyllä musta tuntuu että oikeasti pitäis lukea englannin kirjotuksia vartenkin mahdollisesti. Etenki ku siihen E-L arvosanaan tähdätään melko voimakkaasti. : D
Kauheasti (ei oikeastaan ololenkaan) suunnitelmia kesäksi muuta ku ajokortin saaminen. Pitäis vaan kahmia tosiaan ajotunteja tässä tiheään tahtiin. Teoriat on melkei jo käyty, enää 2 tuntia jäljellä. : D Ens maanantaina pääseeki ihanasti 8 aamulla, varmaan ihanan virkeänä (not really) ajelemaan toista kertaa ympäriinsä. Toivon mukaan en tälläkään kertaa sitten tuhoa sitä autoa... : )

Kovasti on ollu tosiaan muuta "mukavaa" puuhaa tässä koko viime viikon ja nyt alkaa vähän tilanne mun edukseni rauhottuun. Things will be happening. Tosin ei mitään isoa. Jännityksellä mietin että millon olisin vlogi tuulella ja mistä mää oikein selitän siinä ja blargh.
Heti varmaan sillon 2.6 (kun koulu loppuu) otan rastat pois (vain väliaikaisesti uskoisin) että saa niskat vähän levähtää. : DD Tää niskan jumiin meneminen ei oo nyt ollu yhtään niin paha ku viimeksi ku oil ne punamustat rastat, mutta kyllä tää jo ihan kiitettävästi alkaa tuntua. : DD + haluan värjätä otsahiuksista juurikasvun kunnolla pois ja en halua että sitä väriä menee näihin rastoihin. XD Vaikka näihin rastoihin ei tartukkaan väri koska nää on synteettiset (obviously), niin se väri arvatenki pesussa valuu tonne hiuksiin joilla ne rastat on kiinni ja shamppoo vielä on ihan helppo pestä pois niistäki hiuksista, rastojen kanssa, mutta en ala ottaan sitä koettelemusta värien kanssa.
Ihan mukavasti haalistunu sellaseksi ruskeaksi jo otsahiukset ku se mustaväri on kulunu ja juurikasvuaki näyttäis olevan. D: En oo jotenkaa ajatellu kauheasti että kyllähän ulla on nää rastat jo ollu yllättävänki kauan. Tuntuu että mulla ois ollu nää vasta jonku viikon, kaks.


On vähän tyhjäolo nyt yllättäen. Olin jotenki niin mielissäni siitä vaan että stressi on loppu ja että pääsen tekeen kaikeka kivaa, mutta ei mulla oikeastaan ookkaan kauheasti mitään mitä haluan tehä nyt. Tällä hetkellä, nyt ku kynnetki on lakattu, niin katon vaan musiikkivideoita ja nauran hieman sille että kuinka paljon musiikkivideoissa on clothing malfunctioneita. Hirveän monessa videossa joku nostelee paitaa tai housuja tai muuten vaan säätää vaatteiden kanssa. Sitte mua myös mildly ihmetyttää se että jos sinne täytyy laittaa joku Rihanna hippaloimaan yläosattomissa niin eikö sille ois voinu laittaa etes jotaki ihon väristä sidettä tai jotaki siihen päälle että sen ei kokoajan tarvis tunkea niitä käsiään siihe ja olla sillee: "uuh I'm so hot with my hands covering my boobs 'cause I don't have a shirt on but I still don't want you to see my boobs, 'cause that's disgraceful!"

Joku selittäkää mulle ku mää en ymmärrä sitä :''DD Eikö se sitte oo sama vaa jättää se paita päälle jos ne räpylät tunkee siihen eteen? Tai sitte vaa samantie olla ilman mitään tassusenrsuuria kerran se paita on siitä muutenki pitäny nakata hevon helvettiin? Ja sitä paitsi eiköhän me tiietä (ainaki naiset) että on sellasiaki liivejä jossa ei oo olkaimia tai mittää ja ne "liimataan kiinni"? Oisko ollu loogisempi? I dunno, ku en ymmärrä sitä logiikkaa. Voi olla että ois ollu hienompi idea, voi olla että ei. Valokuviin sen vielä jotenki tajuaa, mutta eikö se nyt oo vähän epäkäytännöllistä musiikkivideoissa and frankly to say en näe siinä mitään järin hienoakaa.

Clothing malfunction at the end?

Olipa taas hieno aihe. : ) Oon mää luova.

Ulkona on jo melkein 20 astetta lämmintä (ellei meän lämpömittari valehtele mulle) ja ois aika kaivaa summer-gear pikku hiljaa kaapista. Kesäksi täytyy käyä ostaan kyllä jotku kengät. Oon oikesti kulkenu vielä tälläki viikolla mun talvikengissä ku en oo ehtiny käyä ostamassa toisia kenkiä. : s Joo, okei on mulla muitaki kenkiä, mutta sellasia kenkiä millä jaksaa oikeasti kävellä päivän. XD
Oon niin kipeässä tarpeessa Jeffrey Campbell kenkiä... Ja kyllä litatki ois ihanat. Anteeksi, antaudun massalle, mutta ne on niin ihanat. <3 ja kaikki kehuu niitä niin helpoiksi kengiksi kävellä, jne. I do want them. I really do.






Oh and these too;

Saa nähä millanen mun kesä 2012 tyylistä tulee. : D

Mulla on hyvin Lady Gaga "Marry the Night" -olo. If you know what I mean. ; ) Vähän hajamielinen, vähän kapinallinen, vähän surullinen, vähän ilonen, vähän helpottunu ja ihan sekava. Välillä en tykkää Lady Gagasta ollenkaa ja välillä taas se sopii vaan mun mielialaan niin hyvin. Niinku nyt. And I do have to say I sometimes adore her style and her courage  and look up to her. 

Lähen pohtimaan syntyjä syviä ja ehkä menen jopa ulos ku on noin hieno ilma. : )

Tarvin vähän raikasta tuulahdusta tähän mielialaan.

Come to me, my gorgeous man <3

Moikkaa <3

6 kommenttia:

  1. Miten et voi tykätä lady gagasta koko aikaa?!?!?! t:greta

    VastaaPoista
  2. No välillä sen haastatteluista tulee sellanen raivostuttava mielikuva siitä XDDD I am so sorry ;--; (Not ; D)

    VastaaPoista
  3. VLOOOOOOGI VLOOGI VLOOOOOOOOGI <3 do it! oot miettiny sen tekemistä jo niin kaua :D

    ja nyt muhunki kyllä iski se 'entä jos bobolla oiski lyhyet hiukset'! en oo tainnu nähä sua silleen että sulla ois ollu lyhyet hiukset. ja tosiaan, sun hiukset kuitenki kasvaa niin noppeeta ! ja kaua sulla on jo ollu nuo rastat? tuntuu että oisin ihan vasta nykiny sun päänahkaa. D:

    OWIRJAIOJS NUO KENGÄT. <3 aaaaah tahon nuo kaikki. paitti ekat vasemmalla. ei hemmetti tarvii lissää kenkiä.

    ja ah hiddleston.

    VastaaPoista
  4. I think I might try to vlog tomorrow. Meen kuitenki vissii ostaa huomenna niitä kesäkenkiä ja niin edelleen niin huomenna vois olla sopiva päivä siihen. D: Maybe... i don't know. XD

    Joo mää mietin kokoaja että entä jos mulla ois oikeasi lyhyet hiukset pitkästä, pitkästä aikaa. : o might be very nice actually. Mun laskujen mukaan (not accurate[?]) kohta jo 5vk?

    I want those shoes so bad ;---; all of them!!! <3

    ja Hiddleston.... <3

    VastaaPoista
  5. aijaa! kerro sitte mitä löysit :3

    niinkö kaua? : o koulun kanssa mennee ajankäsitys kokonaan. mutta niin, short hair! :D

    VastaaPoista
  6. Tottakai mää kerron XD ja varsinki jos teen vlogin niin otan niistä videoista siihen jotaki. : D

    Mun mielestä ne on ollu jo niin kauan D: Mustaki tuntuu että ne ois laitettu ihan vasta.

    Short hair might be very awesome XD but we'll see.

    VastaaPoista